Som at blive sendt til månen!

24. april 2016

Når Sund Vilje triller ud i det danske landskab, er der én mentee der gør sig nogle ekstra tanker og det er journalist på Horsens Folkeblad, Thomas Schütt.
For ikke nok med at der skal trænes til at køre Horsens-Paris i juli, der skal også skrives artikler til avisen om bedriften og hele Sund Vilje-projektet.

I gårsdagens Horsens Folkeblad (23.04.2016) kan man læse endnu et par artikler - en hvor Thomas selv beskriver "rekrutteringen", det at træne med holdet og så lige at nu hedder det ikke længere den lige tur fra A til B, men man skal også forbi K, E og O inden man rammer B.

Den anden artikel omhandler Horsens Kommunes Kommunaldirektør, Niels Aalund, der ikke på noget tidspunkt havde forestillet sig at skulle komme til at cykle til Paris.
Men som han selv udtrykker det: "Jeg har aldrig sat mig sportslige mål før, men jeg tror, det ligger i min natur, at jeg gennemfører de ting, jeg sætter mig for."

Læs artiklerne i deres fulde længe i Horsens Folkeblad, enten i den gode gamle papirform eller i e-avisen (kræver betaling eller abonnement), som du finder på hsfo.dk.

Top
Thrane.nu