Sydbank Fonden

10.000 kroner til Sund Vilje fra Sydbank

Den hårde træning og cykelturen til Paris, som Sund Vilje begiver sig ud på, bliver med Sydbank som samarbejdspartner. Sydbank Fonden donerer 10.000 kroner til projektet.

Når de 20 cyklister fra Sund Vilje drager mod Paris bliver det med Sydbank i ryggen. Sydbank Fonden donerer nemlig 10.000 kroner til Sund Vilje, hvor 10 mentees og 10 mentorer skal cykle sammen til Paris.

Cykelturen til Paris i uge 28 bliver kulminationen på et træningsforløb, hvor de 10 mentorer støtter de 10 mentees i en livsstilsændring med bedre form, lavere vægt og mere overskud. Og som afslutning på hele forløbet cykler alle 20 de over 1000 kilometer til Paris.

– Vi er meget glade for, at vi kan støtte Sund Vilje, som er et rigtig spændende og sympatisk projekt. Sund Vilje skaber, med et godt initiativ, et samlingspunkt omkring et socialt og sportsligt projekt, og det er meget prisværdigt, fortæller Morten Rose, afdelingsleder i Sydbank Horsens.

– Sydbank er en relationsbank, hvor den lokale forankring og det lokale engagement betyder rigtig meget. Derfor støtter vi Sund Vilje, hvor vi ser et stærkt fællesskab i vores værdier, uddyber Morten Rose.

 

Læs mere om Sydbank Fonden på deres website!

Ønsker du at støtte Sund Vilje?

Så hører vi meget gerne fra dig - kontakt Sund Vilje her.

Fonde 2016

Top
Thrane.nu