Johnny Rasmussen

Johnny Rasmussen

Nogle gange skal man gøre noget vildt, for at bevare sin ro!

Ramt af uhelbredelig kræft, som jeg er, gælder det om at finde mening med det hele og efter at have lyttet til Lars, Jan og Thomas, var der ingen tvivl. Jeg skulle med til Paris!

Jeg håber turen kan give mig det livsindhold jeg søger, så livet ikke fader ud og bare bliver dum ventetid på det uundgåelige. Det er mere end perfekt, med en langsigtet træningsplan, der sikre en aktiv hverdag, oven i købet sammen med en gruppe fantastiske mennesker, hvor engagement, vilje og mod, er en selvfølge!

Jeg søger også motivering, både for mig selv, men også for andre, der måtte være i en lignende situation. Den behandling jeg får er livsforlængende. Det livsbekræftende må jeg selv opsøge - det gør jeg ved at udfordre mig selv og stille krav til den måde jeg har tænkt mig at leve resten af mit liv på. Jeg håber med min deltagelse og ikke mindst gennemførelse af SUND VILJE 2018, at kunne opnå en følelse af, at det hele giver god mening og samtidig motivere andre til at indse, at livet altså ikke er slut, bare fordi det muligvis bliver lidt kortere end forventet.

Det handler ikke om at overleve, men om at leve videre - dét er SUND VILJE!

Johnny har sat sig disse mål for turen

  • Gennemføre projektet og bidrage positivt til gruppen, så alle kommer med.
  • Stå i Paris og tænke, “det her er fedt, det giver mening!”
  • Ramme 95 kg og en fedtprocent på 20 inden afgang!
Top
Thrane.nu