Jan Sørensen

Jan Sørensen

Da vi startede Sund Vilje i 2016, var det uden at vide hvad vi egentlig gik indtil
Jo vi vidste hvad det var rent cykelmæssigt, men alt det andet var vi på bar bund med, så foråret i 2016 blev hektisk med at få det hele op at stå.  Der skulle findes mentees, mentorer, servicefolk og ikke mindst sponsorer som ville støtte Sund Vilje.
Det gik over alt forventning og den store opbakning vi fik/har fået i både 2016 og 2017 og igen her i 2018, er bare så overvældende.

Det at være en del af Sund Vilje for 3. år i træk er en stor glæde for mig.
Bare det at tale med andre om Sund Vilje og hvad det i grunden er vi laver, gør at de små hår i nakken rejser sig. Det er med stor respekt og glæde at kunne være med til at få 10 mentees i form, ændre deres livsstil, give dem en oplevelse for livet, give dem glæden ved at cykle og det at nå et fælles mål.
 
Ikke nok med at vi oplever ovenstående, vi kommer også til at se hvordan hele holdet bliver udfordret gennem træningsforløbet og den udvikling de gennemgår for at være klar til uge 28.
 
Den store forløsning er når vi d. 7. juli starter på selve turen på de 1.220 km til Paris og skal cykle 7 dage i træk, her kommer alle de hårde timers træning samtlige deltager til gavn. Det hele kulminere når vi rammer det første lyskryds af 103 på sidste etape indtil selve Paris. De sidste kilometer gennem Paris bliver en ud af kroppen oplevelse og glæden over at skal mødes med alle der står klar på Concorde Pladsen, men også en tristhed over at det er ved at være slut.

Når vi rammer Concorde Pladsen vinker vi til alle som står med flag og åbne arme for vi skal lige en tur rundt om Triumf Buen og vi skal have taget et holdbillede med den i baggrunden, inden vi skal  tilbage til Concorde Pladsen for at blive modtaget af familie og venner som står klar med åbne arme for at modtage os - vi skal fejre hinanden og det at alle har gennemført turen på 1220 km fra Horsens til Paris i 2018.
 
Derfor er jeg med i Sund Vilje!

Jan har sat sig disse mål for turen

  • Komme ned på 90 kg inden 7/7-2018
  • Cykle mindst 3.500 km. inden 7/7-2018
  • Få alle med til Paris
Top
Thrane.nu