Jesper Møller Jensen

Jesper Møller Jensen

Jeg har i mange år følt at jeg havde et godt liv - ok indrømmet, knap så slank, men ellers aktiv med håndbold og lidt cykling i sommerperioden.
I flere år har jeg været medlem af cykelklubben Team Lund, men de seneste års cykeltøj er knapt nok taget i brug. Ambitionerne er som regel druknet i travlhed på arbejde og fritiden er de seneste år brugt på nyt hus og have.

2017 startede egentlig også perfekt med en del festivitas for mine bonus-piger med Galla-fest, Konfirmation og Studenterfest.
MEN midt i sommerens studenterfester blev glæden brat ændret til mit livs værste sorg. Den 1. juli kl. 04.00 bankede 2 betjente på døren og bekendtgjorde, at min yngeste søn på 21 år, Marcus, var blevet dræbt i en trafikulykke på Bali, hvor han sammen med sine kammerater var på deres livs drømmerejse.

Mit liv gik fuldstændig i stå og dag efter dag kunne jeg blot konstatere, at jeg INTET nåede – trods store ambitioner om at få noget fra hånden. Sorgen fyldte meget og livslysten var på et lavpunkt.

Heldigvis fik jeg en kontakt fra Jan Sørensen, som fortalte om Sund Vilje. Umiddelbart var jeg ikke klar og havde nok mest lyst til at vente til 2019, men efter længere tids omtanke, så kunne jeg godt se, at ventetiden ikke nødvendigvis ville hjælpe mig videre.

Jeg deltager i Sund Vilje for at få sparket gang i mit liv og i et forpligtende fælleskab at nå nye – ellers uopnåelige mål.  Jeg vil forsøge at genfinde den ukuelige viljestyrke, optimisme og livslyst, som prægede min søns alt for korte liv.

Jeg skal til PARIS på cykel!

Jesper har sat sig disse mål for turen

  • Flad Møller
  • Tabe 10-15 kg.
  • Genfinde livets gnist
Top
Thrane.nu