Allan Mikkelsen

Allan Mikkelsen

Så er tiden endelig inde. Endelig igen kan vi, i dette fantastiske projekt, SUND VILJE, atter drage sammen mod Paris. Corona har de seneste år afholdt os fra at bistå hinanden i dette fantastiske fællesskab, vi gennem mange måneder opbygger til og for hinanden.

Dette bliver min 5. tur til den franske hovedstad, men jeg ved med sikkerhed, at jeg bliver lige så glad, lige så spændt og lige så rørt når vi rammer Champs-élysees og Concorde pladsen som første gang jeg var af sted. Følelsen der rammer når målet er inden for rækkevidde og vi i det fjerne kan ane de mange medrejsende familier der står med Dannebrog og venter, er en følelse der ikke kan beskrives. Men som jeg i den grad glæder mig til at opleve igen.

For mange kan det være svært helt at se formålet med nu at drage af sted for 5 gang på samme tur, Men for mig er det at være mentor i denne gruppe meget mere. Vi bliver som en lille familie som har den samme passion, samme mål for at gøre en forskel og samme fællesskab der kun har vokset sig større år for år. Det er for mig en grundstenen til, at vi kan gøre forløbet så godt og produktivt for de mentees der er med. Det giver energi, glæde og overskud at være en del af dette fællesskab.

SUND VILJE giver mig livskvalitet.

Top
Thrane.nu