Trine Buhl Bang

Trine Buhl Bang

Der var engang…

Ja sådan starter ethvert eventyr og dette handler om min eventyrs tur til Paris. Jeg er klar, spændt og fuld af forventning.
At være en del af et mindre hold som Sund Vilje er noget helt specielt. Det bliver hårdt arbejde, både til spinning og når cyklerne rammer landevejen - den endelige prøve skal stå, når starten går mod den franske hovedstad. Der håber jeg, at opståede frustrationer, der måtte komme undervejs, er glemt, når vi sammen som et hold når målstregen i Paris.

Jeg har kæmpet med vægten igennem flere år og flere gange også tabt mig, men har så også mistet motivationen og taget på igen. Denne gang skal det lykkedes, og jeg ved, at det at være en del af Sund Vilje vil hjælpe mig med at bevare motivationen denne gang. Jeg kan allerede nu mærke, at interessen for cykling er noget, der vil vare ved. Det er en mega fed måde at dyrke motion på, så den erfaring tager jeg med mig i mit fremtidige motionsliv.  

Jeg er gift med min mand Tommas og så har vi to dejlige børn. Baglandet er i orden, og jeg har kun haft opbakning fra både min mand og hele familien, siden jeg nævnte ideen om, at cykle til Paris. Ingen har nogensinde tvivlet på min kunnen, og det er et ekstra motivationsboost. Kombinationen giver mig bare endnu mere blod på tanden til at gøre noget godt for mig selv.

Jeg ser frem til at afslutte eventyret om Paris, sammen med en masse seje mennesker, og jeg vil se frem til, at hele familien står i Paris og tager imod mig til sommer.

Trine har sat sig disse mål for turen

  • Vægttab
  • Slå hjernen fra - ikke tænke så meget over tingene
  • Bevise overfor mig selv, at jeg kan
Top
Thrane.nu