Rasmus Bering

Rasmus Bering

Jeg hørte om holdet og konceptet bag tilbage i 2019. da min far deltog og kørte til Paris.
Her modtog jeg og flere fra familen ham efter en lang tur. Det var her jeg virkelig fik øjene op for projektet Sund Vilje og dets koncept, samt det sammenhold der var på holdet da de kom i mål.

Så efter jeg så et facebook opslag fra holdet, hvor de stadig mangelde 2 mentees på holdet. Tog jeg chancen og skrev om der var en plads til sådan en som mig på holdet og den livstil jeg havde. Dog også med noget press fra kæresten og dette var endda med en nyfødt.

Min livstil har været præget af et hekstisk arbejdsliv med alt for mange timer til følge. Dette har også betydet stressen har stået og luret lige om hjørnet.
Dette har resualteret i at min motivation til træning mv. har været totalt forsvundet da mit fokus har været placeret forkert. Så min MTBén har stort set ikke fået kørt noget i 21+22. Når jeg så også har taget de alt for nemme og dårlige madvalg der hurtigt kunne indtages i bilen rundt på job. Så er der langsomt sneget sig flere og flere kilo på kroppen.

Så nu håber jeg ved, at være en del af dette fantastiske hold og det fællesskabet det giver og man opbygger undervejs. Giver mig motivationen til træning igen samt af få presset stressen helt væk. Da der kommer fokus på noget helt andet nu og fremover.

Stor tak til holdet bag Sund Vilje og Pernille for denne enestående mulighed.

Ses i Paris til sommer!

Rasmus har sat sig disse mål for turen

  • at tabe mig 10-15 kg. samt en sundere livstil.
  • få motivationen til, at dyrke motion tilbage
  • få en uforglemmelig oplevelse med Sund Vilje 23.
Top
Thrane.nu