Mick Møller Jensen

Mick Møller Jensen

Ja jeg napper sku lige en tur mere til Paris, sammen med Sund Vilje. 2017, 2018 og så nu 2019!

Det gør jeg, fordi Sund Vilje er et helt specielt cykelhold. 10 Mentees og 10 Mentor det er det og ikke flere.

Man kommer til at kende alle på både godt og ondt, ja alle følelser kommer frem i løbet af hele forløbet.
Et fantastisk sammenhold der skal prøves. Så følelsen af at bidrage, til at hjælpe nogle mennesker med en sundere livsstil, et bedre liv og ikke mindst Koner, kærester og hvad forhold man nu måtte være i. Så får i et nyt menneske hjem. Det ved jeg at Sund Vilje holdet vil gøre alt for.

Sund Vilje er lidt speciel for mig, i 2016 mistede jeg min hustru efter længere tids sygdom. Så da Jan Sørensen kom og spurgte  om jeg ville sponsorer holdet, kunne jeg ikke lade være med at spørge om han ville ha' sin bror med til Paris.

Jeg manglede ligesom et skub til at komme i gang igen, og det gav Sund Vilje mig og det ved jeg at i det nye hold 2019 også får.
Det at skulle i gang med et nyt hold igen er et frisk pust i hverdagen, at opbygge, opleve et sammenhold med 10 nye mentees er bare så fedt. Træningen her i vínter og ikke mindst når forløsningen kommer med landevejs træning. Det bliver så fedt, glæd jer!

Jeg er 51 år og bor i Hovedgård sammen med min kæreste Lotte. Sammen har vi 7 dejlige sammenbragte unger,  et spænd fra 5 til 25 år, så der er liv i huset 24/7
Til dagligt driver jeg Møllers Granit på 20. år  .

I fritiden, ja cyklen fylder meget sammen med Sund Vilje og det kan kun lade sig gøre med baglandet som opbakning og det har jeg.
Familien tager så resten af tiden, sammen med dem nyder jeg god mad, vin, rejser og oplevelser  .

Kort fortalt nyder livet i godt selskab!

Mick har sat sig disse mål for turen

  • At få alle med til Paris
  • At komme ned på 90 kg
  • At alle får en fed tur og det ved jeg vi gør!
Top
Thrane.nu