Allan Mikkelsen

Allan Mikkelsen

Når vi d 6/7-19 drager mod Paris er det min 4 tur som Mentor på holdet.  Og jeg kan med sikkerhed sige, at mine forventninger til turen bestemt ikke er blevet mindre. Tværtimod.  Egne forventninger, egne mål, fælles mål og ikke mindst sammenholdet og fællesskabet er noget af det, der endnu engang drager mig mod Champs-élysees og Concorde pladsen. Visionen om, at se dette fælles projekt ”Sund Vilje” vokse og støtte hinanden hele vejen, er for mig blevet et dragende element, som jeg nu med stolthed ser frem til, at deltage i.

Selvom det nu er 4 gang jeg er afsted, betyder det ikke, at det er ”peace of cake” – tværtimod. Jeg ved hvor hårdt det bliver. Jeg ved der skal kæmpes og knokles, men jeg ved også, at barriere brydes, venskaber opstår og individuelle mål opnås. Alt dette er en gave at være vidne til.

Som mentor får vi af og til fortalt, at vi hjælper og inspirerer andre. Det er jeg glad for at være en del af. Men det er dog også vigtigt for mig at sige, at projektet i den grad også giver tilbage. Jeg får så meget energi og livskraft af, at se hvert enkelt individ rykke sig og gå fra usikkerhed, om det nu kan lykkedes, til at se glæden over, at det kunne det.

Sund Vilje er blevet en stor del af mit liv. Og uanset fremtiden vil det for altid være noget jeg vil tænke tilbage på, som noget af det fedeste jeg er og har været en del af.

Allan har sat sig disse mål for turen

Top
Thrane.nu