Mette Lund

Mette Lund

Næste år er det mig der står deroppe. Sådan sagde jeg til min mand, da vi sendte Sund Vilje holdet afsted i 2018. Tror dog ikke helt han troede på mig, men den glæde og det sammenhold ville jeg være en del af.

Jeg har også taget tilløb til det i længere tid, og har talt med Thomas Thrane om projektet, men først nu var jeg klar til at tage springet.

Jeg har i 17 år haft et piskesmæld, som har bragt mig i mange retninger, taget kontrol over mit liv i perioder, og fastholdt mig steder, hvor jeg ikke burde være. Indtil en nat i 2017, hvor jeg valgte at bestemme over mit eget liv og tage springet, opsige mit fleksjob og hoppe ud i et 37 timers job. Jeg har ikke fortrudt det et sekund.

I 2016 fik min mand en blodprop i hjernen, som satte vores liv på stand-by. Der var alt for mange ting, der skulle klares, ting og tage stilling til, og tiden derefter har budt på mange følgesygdomme, som har gjort at jeg ikke har haft tid til mig selv. Det betød, at sund kost og motion var ikke-eksisterende og egentlig ligegyldigt.

Så derfor glæder jeg  mig til at tage turen med alle de andre mentorer og mentees, at få det sammenhold og de venskaber, der skabes på sådan en tur, og som vi også kan bruge, når vi kommer hjem fra Paris.

Mette har sat sig disse mål for turen

  • At tabe 15 kg
  • At komme i god form
  • At få en hurra-oplevelse!
Top
Thrane.nu