Axel Bering

Axel Bering

Så blev det muligt.
Efter i flere år at have fulgt projektet Sund Vilje og nogle bekendte, som deltog, blev min interesse vakt for at deltage og tage udfordringen op med mig selv.

Jeg er 64 år  og går meget op i sejlsport, både jolle og kølbåd. De seneste år er jeg også begyndt at køre på mountainbike, hvilket jeg synes er fantastisk sjovt. H.H. Hansen fik mig dog trukket på landevejen til en længere tur, hvilket tændte mig meget for at prøve kræfter med Sund Vilje.

Jeg skrev en mail til Lars Juul (mentor) om mit ønske og blev heldigvis senere indbudt til ”casting” og fundet egnet til deltagelse.

Jeg så muligheden for at få motion og en sundere livstil gjort til en fast del af dagligdagen og der ved høste gevinsten i form af bedre form, mindre vægt og arbejdsstressen presset væk.

Projektet Sund Vilje`s  sammensætning og opsætning tiltaler mig meget. Det drejer sig ikke om at komme først eller længst, men at alle kommer lige langt og i mål. Dette  må give et kammeratskab og en holdånd, som jeg glæder mig meget til.

Med en Sund Vilje lader det sig også gøre.

Jeg glæder mig.

Axel har sat sig disse mål for turen

  • Få min BMI under 25. (tab 5-6 kg)
  • Få lige så meget fornøjelse af racercykel, som jeg i sin tid håbede på
  • Få nye gode cykelvenner og bidrage positivt til kammeratskabet
Top
Thrane.nu