Ulla Bjerregard

Ulla Bjerregard

Da jeg i 2016 blev præsenteret for Sund Vilje første gang, var jeg, fra første parket vidne til, hvad dette projekt er i stand til.

Flemmings "U-turn" var jeg jo en del af, omkring maden, motivationen, humørsvingningerne og ikke mindst den kæmpe store forløsning i Paris i uge 28.

Min glæde var stor, da jeg i '17 blev tilbudt en plads i serviceteamet, hvor jeg havde mulighed for at involvere mig i hele processen, hvor jeg havde stor glæde af, at kunne "nurse" alle de glade, trætte, pressede og taknemmelige drenge.

Stor var min glæde over, at føle den gensidige respekt, og præmissen om at, hvad enten man kører 160 km på cykel, eller om man smørre sandwich, skræller gulerødder og laver kaffe, så er man en ligeværdig del af Sund Vilje.

Et fantastisk 2017 gør at jeg går ind i 2018 med stor entusiasme, og skal gøre mit yderste for, at opfylde de forventninger feltet måtte have til serviceteamet, og ikke mindst, igen åbne "Ulla's café" på Jupitervej, og gøre min indsats for den helt særlige sociale side i Sunde Vilje.

Top
Thrane.nu