Mick Møller Jensen

Mick Møller Jensen

Jeg havde fornøjelsen af at være en del af Sund Vilje 2017 som mentee. Det var en fantastisk tur/oplevelse. Alt lige fra det sure og søde, stemningen til træningerne og det gode sammenhold der var mellem alle.
At lære andre mennesker at kende, på en helt anden måde. Alt på en gang.
De gode, de dårlige dem var der ikke mange af, da alle altid var i godt humør under træningerne og ikke mindst på selve turen.

Hvis folk havde fortalt mig at man slapper af at cykle for et år siden, havde jeg nok svaret "ah come on", er du dum eller hvad. Ja det kan være fysisk hårdt til tider, men mentalt slapper man helt af og bliver ladet op igen.

Sund Vilje gav mig så meget, at jeg nu vil gi' tilbage med al den støtte og viden fra 2017 turen som jeg kan. Da jeg fortalte det til mine unge mennesker derhjemme, at jeg havde meldt mig til 2018 turen som mentor, var den eneste kommentar. Ja vi fik jo en helt anden far hjem, sidste gang. God tur!

Jeg håber jeg kan være med til at give de 10 nye mentees en kæmpe oplevelse, som det var for mig.
Jeg undrede mig hver gang Jan og Lars sagde husk at kikke op og nyd det, men husk det, vi kommer til at være meget sammen, så kik op en gang imellem og nyd det.

Sund Vilje er et projekt jeg altid støtte op om, så længe styregruppen vil have min hjælp!

Mick er også sponsor: Møllers Granit

Mick har sat sig disse mål for turen

  • at få alle mentee til Paris alle ud alle hjem
  • at komme til alle træninger (næsten)
  • at få kroppen trimmet
Top
Thrane.nu