Marianne Ulvskov

Marianne Ulvskov

Grafiker hos Schur.

Sport har altid været en stor del af mit liv – håndbold, løb og spinning. Cykling udenfor har for mig altid foregået frem og til arbejde på min elskede Avenue, landevejscykling var bare ældre mænd i alt for småt tøj – men hvor er jeg da blevet så meget klogere.

Efter at have cyklet til Paris med Team Best Of Horsens i 2016 – en helt igennem fantastisk og uforglemmelig oplevelse, var min skæbne besejlet, livet på landevejen er det nye sorte ...

Jeg har fulgt Sund Vilje fra sidelinjen alle årene og er virkelig fascineret over konceptet om at kunne hjælpe mennesker over de bakker, de oplever i deres liv, hvad enten det handler om overvægt eller andre sundhedsmæssige udfordringer. Da muligheden så kom for at deltage aktivt på holdet i 2018, var jeg ikke i tvivl – selvfølgelig skulle jeg med. Jeg er rigtig glad og beæret over at være en del af dette fantastiske cyklehold.

Vores livs rejse til Paris er startet, det bliver hårdt arbejde, men også en tid fyldt med kammeratskab, barberede mandeben, livskvalitet, godt humør og personlig succes. Det er så fedt derude på landevejen – sammen er vi stærke.

,,Paris here we come”

Marianne har sat sig disse mål for turen

  • Tabe 3-4 kilo
  • Håber at min glæde ved cykling kan mærkes og at jeg kan være med til at gøre en forskel.
Top
Thrane.nu