Allan Mikkelsen

Allan Mikkelsen

Dette er 3 gang jeg deltager som mentor i projekt Sund Vilje.

Første gang vi ramte Paris i 2016 troede jeg, at jeg havde forberedt mig på, hvilken forløsning det måtte være. Men det kan ingen forberede sig på. Den følelse, det sammenhold og det slid og slæb der er passeret, er noget jeg ser meget frem til.

Gennem min tid som mentor, har jeg også selv udviklet mig en del og jeg glæder mig til, at dele ud af min erfaring og forhåbentlig videregive den glæde jeg selv har ved cykelsporten. Min forhåbning er at jeg kunne give glæden ved det at cykle videre, således at vores mentees fortsat har lysten til at cykle, efter vi er kommet hjem fra turen.

Projektet handler om livsstilsændring og selvom det meget omhandler vægttab, så fornemmer jeg, at der er så meget mere ”på spil”i år. Det handler om følelser og bearbejdelse af livets drejninger.
Jeg håber på at jeg, gennem cykelsporten og det jeg har i min rygsæk, først og fremmest kan hjælpe de 10 mentee godt igennem både træningen herhjemme og turen derned.

Sund Vilje er blevet en indgroet del i mig. Noget jeg har at være stolt over, at være en del af. 

Som alle andre på holdet, så glæder jeg mig til turen starter d 7/7-18 og ikke mindst til forløsningen i Paris d 13/7-18.

God tur til alle!

Top
Thrane.nu