Brian Thukær Madsen

Brian Thukær Madsen

Den 23. august 2006 skete der en stor ændring i mit liv.
Vores søn kom til verden, hvilket var vidunderligt!

Vi blev dog hurtigt klar over, at alt ikke var som det skulle være og at han ikke udviklede sig som sine jævnaldrende. Og vi stod pludselig overfor en tid med undersøgelser og operation, et liv indenfor specialområder, uvante udfordringer, søvnløse nætter, sure stunder og en form for afmagt.

Det er svært at tale med andre herom og mange vil ikke kunne forholde sig til situationen. Med tiden ophober det usagte sig, man får ikke bearbejdet tabet af det raske barn. Ender ud med at blive mere og mere indelukket, fraværende og til tider virke sur og irritabel.

Da jeg hørte om Sund Vilje, så jeg det som en mulighed for at komme på benene igen. Få åbnet op for boblen og få påbegyndt bearbejdelsen af de ting som roder rundt i hovedet. Få stoppet alle de projekter der hele tiden blev sat i søen, for ikke at skulle forholde sig til virkeligheden. Møde nye mennesker som alle har samme mål om ”at lykkes” ved en intensiv træning og med et fælles mål: at ende i Paris.

Motion er sund for både krop og sjæl, men lige så vigtig er at få talt ud af posen. Mine mål er at slippe fri, blive den glade person jeg var engang og at få energien tilbage, således at jeg kan være der 100% for familien, samt indse, at hvis vi kæmper nok, så kommer belønningen også ...

Brian har sat sig disse mål for turen

  • En sundere livstil, samt komme i bedre form.
  • Få mere energi / overskud i den travle hverdag.
  • Fællesskabet samt oplevelsen ved at nå vores mål.
Top
Thrane.nu