Thomas Thrane

43 år
Thomas Thrane

Indehaver af Thrane.nu (sponsor).

Jeg cyklede selv Horsens-Paris i 2013 og oplevede et fællesskab ud over alle grænser, både under træningen, på turen derned, men så sandelig også efter det hele var overstået. Mange fra holdet vil jeg den dag i dag betegne som rigtig gode venner, der er klar til at hjælpe, når jeg har brug for det.

Så da jeg blev kontaktet omkring Sund Vilje 2016 og om jeg ville være med i projektet, var jeg ikke et sekund i tvivl - selvfølgelig ville jeg det!

Desværre lå selve "paradeturen", Horsens-Paris lige midt i min ferie i Italien, så jeg kunne desværre ikke deltage i den, men jeg deltog i træningen op til og hjalp til hvor jeg kunne, både med administrationen af projektet, som sponsor, men også som "halvmentor" for Sund Viljes Mentees.

Det samme gør sig gældende her i 2017, hvor ferie og renovering af hus lægger en dæmper på deltagelsen, men jeg vil ikke være foruden det sammenhold der skabes under forløbet - det er helt unikt!

Jeg ønsker at alle på Sund Vilje får den samme fantasiske oplevelse, som jeg selv fik på Horsens-Paris 2013 og at de gennem fællesskab og støtte får en sundere livsstil og dermed et bedre liv - jeg vil gøre mit til at bidrage til dette!

Top
Thrane.nu