Lars Juul

52 år
Lars Juul

Fotograf på Horsens Folkeblad (ansat siden 1985)

Torsdag 14. juli 2016, sidst på eftermiddagen ca. 10 km fra byen Chateau Thierry. Vi havde på dette tidspunkt kørt ca. 213 km af den 223 km lange kongeetape fra den belgiske by Namur til denne lille by kun 100 km fra det endelige mål i PARIS. Lige om lidt var opgaven fuldført. Dette hold, havde, på under et halvt år, flyttet så mange grænser og udviklingen havde været helt enorm og i morgen fredag, ville vi alle mand nå målet i Paris, med en afsluttende tur rundt om Triumfbuen. Bare tanken fik de små hår til at rejse sig, samtidig med at jeg fik kuldegysninger (får jeg igen nu, hvor jeg skriver dette!!). Følelsen af stolthed bredte sig i kroppen, dette skulle lige tales igennem med Flemming Lysdal, som jo var årsagen til projektet og helt uden at jeg bemærkede det, lå Flemming og jeg, side om side, 50 m foran resten af holdet. Så skal jeg lige love for at følelserne fik frit løb.

Denne følelse i kroppen, af at bringe en gruppe af vidt forskellige personer sammen, med mange forskellige udfordringer og begrænsninger, som vægt eller div. skader/sygdomme, få dem trænet og vejledt, så de alle med succes kunne cykle de 1.249 km fra Horsens til Paris på 7 dage. At se hvor meget det havde givet 2016-holdet, både mentees, mentorer og serviceteam, gjorde det klart for mig, at det skulle gentages i 2017.

Følelsen i kroppen er blevet yderligere forstærket af, at de to ”største” mentees fra sidste år, Flemming Lysdal og Søren Dalgaard Larsen, har sagt ja til at være mentorer i 2017, og hermed være med til at give deres erfaringer, fra sidste års tur, videre til de nye mentees, der uden tvivl, igen med succes når Paris den 14. juli.

Lars har sat sig disse mål for turen

  • At få hele holdet til Paris, med succes.
  • Skal under sidste års kampvægt (81,2kg) inden Paris
Top
Thrane.nu