Michael Jonasen

46 år
Michael Jonasen

Jeg blev kontaktet af Sund Vilje holdet i 2016 og havde kæmpe sympati for projektet. Af forskellige årsager – mest en USA rejse på 3 uger i juli 2016 – blev det ikke til noget. Rejsen var jo både købt og betalt! Jeg ytrede dog at jeg gerne ville kontaktes igen, hvis holdet blev til noget i 2017. Og pludselig i starten af februar 2017 tog Sund Vilje kontakt! Så blev det ligesom alvor!

Jeg er - og har været – et meget aktivt frivilligt foreningsmenneske. Men udelukkende på det organisatoriske plan. Jeg har aldrig i mit voksne liv deltaget i nogen form for hverken hold- eller individuel sport. Det har der simpelthen ikke været tid til. I 2015 og -16 blev det for meget og stressen begyndte at rulle ind over. Jeg begyndte at geare ned på en hel del af det frivillige arbejde og tog ”Nej hatten” i brug og meldte mig ud og meldte fra. Før havde jeg altid sagt ”Ja, ja, ja!”. Men pludselig erkender man at man ikke er en supermand mere.

Jeg vil nu bruge Sund Vilje til mentalt at ”slappe af” og få et frirum fra det frivillige arbejde og selv begynde at nyde holdsportens ånd og fællesskab og yde fysisk i stedet for. Som bonus vil nogle af kontorkiloene også ryge af.

I de seneste tre år har jeg kørt Race Marshall på motorcykel og støttet cykelfolket med rute, fremkommelighed og sikkerhed. Det har været en sports- og motionsform jeg har haft sympati for. Det bliver spændende at prøve at være én af de modne, lidt hårløse mænd i stramt trikot og selv sidde i sadlen. Det glæder jeg mig til!

Michael har sat sig disse mål for turen

  • At komme i en meget bedre fysisk form og få en sund vilje
  • At gennemføre turen til Paris 100%
  • At tabe mindst 12,5% af min kropsvægt (=16,5 kg). Det er der plads til!
Top
Thrane.nu