Thomas Thrane

Thomas Thrane

Thomas Thrane, 42 år

Indehaver af Thrane.nu (sponsor).

Jeg cyklede selv Horsens-Paris i 2013 og oplevede et fællesskab ud over alle grænser, både under træningen, på turen derned, men så sandelig også efter det hele var overstået. Mange fra holdet vil jeg den dag i dag betegne som rigtig gode venner, der er klar til at hjælpe, når jeg har brug for det.

Dette fællesskab betød også stiftelsen af CykleKlubben - vi kunne ganske enkelt ikke undervære hinanden og det at være på landevejen sammen! Siden da er der kommet flere medlemmer til i CykleKlubben, men selve grundværdierne er de samme, som da vi trænede og cyklede til Paris sammen.

Så da jeg blev kontaktet af Lars Juul omkring Sund Vilje og om jeg ville være med i projektet, var jeg ikke et sekund i tvivl - selvfølgelig ville jeg det!

Desværre ligger selve "paradeturen", Horsens-Paris lige midt i min ferie i Italien, så jeg kan desværre ikke deltage i den, men jeg deltager i træningen op til og hjælper til hvor jeg kan, både med administrationen af projektet, som sponsor, men også som halvmentor for Sund Viljes Mentees.

Jeg ønsker at alle på Sund Vilje får den samme fantastiske oplevelse, som jeg selv fik på Horsens-Paris 2013 og at de gennem fællesskab og støtte får en sundere livsstil og dermed et bedre liv - jeg vil gøre mit til at bidrage til dette!

Top
Thrane.nu