Ole Futtrup

Ole Futtrup

Ole Futtrup 53 år.

Gift med Mitzi på 29. år, har 3 voksne børn og 6 børnebørn samt en lille ny nr. 7 til april.

Sund Vilje projektet er netværk når det er bedst, og jeg er meget glad for den ærefulde udtagelse også selvom den bl.a. er begrundet i overvægt.

Arbejder som ur-sælger hos DANA Ure/FESTINA DANMARK. Firmaet støtter markant op om projekt Sund Vilje.

Tidligere elite håndbolddommer under Dansk Håndbold Forbund, men grundet skade op til min debut i Herre Ligaen, måtte jeg drosle ned.

Har været næstformand for hedengangne Dagnæs IF fodboldafdeling, præcist i den tid hvor vi slog os sammen med B 1940 og skabte FC Horsens.

Utallige tillidsposten i håndbold systemet, herunder chef for alle håndbolddommere i JHF Kreds 6, med sæde i det Jyske dommerudvalg under JHF. Tidligere formand for den lokale håndbolddommerklub, hvor jeg nu er næstformand for min afløser, ligeledes Sund Vilje debutant Mike Thygesen.

Har i en årrække arbejdet på Horsens Folkeblad, hvor jeg sluttede som tillidsmand for det Litografiske personale, i en vanskelig tid med mange nedskæringer og slutteligt lukning at trykkeriet.

Herefter fulgte noget helt andet rent jobmæssigt, men ganske spændende med ansættelse som sælger i først Horsens Håndboldklub, AC Horsens da holdet første gang rykkede i Superligaen og slutteligt HIC Basket hvor vi blev danske mestre i 2006 sæsonen.

Har i min fritid altid interesseret mig meget for netværk og har arrangeret ture til Bundesliga fodbold, VM i Speedway i Gøteborg, Ishockey, vin - og øl smagning mm.

Jeg er selvudnævnt Sportsdirektør på mit eget cykelhold Det Hylende Pindsvin, der kører et løb om året og det er ren hygge, med 8 gutter med fruerne som kyssepiger.

Hele tanken omkring Sund Vilje er unik, med Flemming Lysdals historie i særdeleshed, gør mig forpligtet stolt over at få muligheden, for at være en del af holdet. Dejligt at være indbudt i et netværk med en klar vision og hvor andre står for alt det organisatoriske. Det vil jeg nyde i fulde drag også selvom det bliver hårdt. Har tidligere gennemført et maraton løb på 4, 17 timer, hvor alt er egocentreret, så derfor glæder jeg mig meget til fællesskabet om at nå endnu et ekstremt mål.

Top
Thrane.nu