Udlevering af hjelme fra ABUS

14. marts 2023
Sikkerheden er i top!

Enhver motionscyklist ved at man ikke må gå ned på udstyr - det er der heller ingen fare for at deltagerne på Sund Vilje 2023 gør!

Men endnu mere vigtigt er det, at sikkerheden er helt i top - her træder vores faste sponsor ABUS ind i billedet og sikre hele holdet med nye og superflotte GameChanger-hjelme.
Det er helt fantastisk at have ABUS som sponsor, når de sikre os på den måde - tusind tak!

Udleveringer skete tirsdag den 14. marts, hvor vi var inviteret ud til dem på deres nordiske hovedkvarter. Her blev vi vist rundt og fik historien bag det nu snart 100 år gamle familieejede firma.

Bagefter fortalte alle deltagere deres historie og hvorfor de er på holdet - både mentees, mentorer og serviceteamet. Det er hver gang lige rørende at høre disse historier og gør Sund Vilje til noget helt specielt.

ABUS var herefter vært ved sandvich, drikkevarer og lidt sødt i form af chokolade og kage, hvorefter hjelme blev udleveret - og ABUS have endda valgt at give både drikkedunk, halsedisse og hjelmlås med i posen - tusind tak!
Også holdet maskot, Sofia, blev forkælet med en unik cykelhjem lavet i forbindelse med Tour de France var forbi Danmark. Hjelmen kørte MovieStar holdet med på 2. og 3. etape og er kun lavet i begrænset oplag og kan ikke købes!

Allerede på søndag kommer hjelmene i brug, når vi igen skal på landevejen!

Tak for en skøn aften ABUS!

Top
Thrane.nu