Intro + kostvejleder

23. Januar 2019

Vi startede godt nok op før jul med spinning, men det var lige på og hårdt og der var ikke luft til en præsentation den aften!

Derfor havde vi planlagt en rigtig intro-aften, hvor også deltagerne havde mulighed for at tage deres bedre halvdele med - det er trods alt dem der sidder tilbage, når der skal trænes i mange timer fra nu af og frem til afgang 6. juli 2019!

Vi mødtes kl. 18.30 hos en af vores sponsorer, Brødrene Dahl A/S, i deres fine Klimacenter i Horsens. Her var der the, kaffe, vand og lidt til ganen - gulerødder, bananer, æbler og mandariner - for vi er jo Sund Vilje!

Modsat tidligere år, bad vi alle deltagere, mentees, mentorer og serviceteamet, om lige kort at fortælle om hvorfor de er med på årets Sund Vilje. Dette gjorde vi kom tættere på hinanden og vil helt sikkert hjælpe på sammenholdet, ligesom det vil give yderligere emner at tale om, når først vi sidder mange timer på cyklen ude på landevejen.

Da alle var blevet hørt, overtog kostvejleder Joan Jørgensen "scenen" og gjorde alle meget klogere på det der med kost. For hvad er det nu lige kulhydrater gør? Og er proteiner nu så vigtige?
Vi blev alle bedre rustet til den hårde træningen der er foran os - og ikke mindst vores bedre halvdele, som (måske) står for kosten undervejs!

Da Joan havde øst ud af sin viden, skulle vi alle vejes - Joan havde taget sin helt specielle vægt med, der ikke bare fortæller hvad man vejer, men også om ens BMI, muskelmasse og en masse andre ting - og ikke mindst... ens alder! Altså ikke den der kommer fra dåbsattesten, men hvor gammel din krop er ud fra din alder, vægt, og de andre tal, vægten fandt frem til.

Der var da lige et par stykker, der skulle på pension mange år før tid!!!
Forhåbentlig vil denne alder falde inden vi næste gang får besøg af Joan op til vores afgang i juli 2019.

Tak til alle for en særdeles hyggelig aften!

Top
Thrane.nu