Første spinningtime

6. december 2017
Så gik starten på spinning!

Det var en spændt flok der mødte op til første tur på spinningcyklen tirsdag  5. december i spinningslokalet hos vores sponsor Lido Fitness Horsens!

Flere havde aldrig siddet på en spinningcykel før, men hos Sund Vilje kan alle være med og alt bliver gennemgået - også computeren der sidder på cyklen, for den skal man holde nøje øje med, når den står på watt-trænng, som er den bedste måde at komme i form til landevejen.

Inden vi for alvor fik sved på panden, stod den på vejning, da både alder og vægt spiller ind, når man skal træne efter watt, så alle måtte op på vægten denne aften!

Derefter stod den på en watt-test, så man kunne finde frem til ens kondital - et tal der fremover vil skulle bruges under spinning. Den test gav alle rigtig meget sved på panden og efterfølgende fortsatte vi med almindelig trænning, bare lige for at komme i gang.

Det var en flok brugte deltagere, der sluttede af en lille times tid senere, men vores indtryk var at de alligevel havde nydt at komme i gang - mon de havde ondt i benen dagen efter? Lidt burde de have!

Fremover er det hver tirsdag og torsdag den står på spinning, helt frem til marts/april, hvor vejret gerne skulle være med os, så vi kan komme ud på landevejen.

Læs mere om Lido Fitness Horsens.

 

Top
Thrane.nu